Main Content

Španielska tlač: Neymar sa chce vrátiť do FC Barcelona

piatok, 19. október 2018 09:41 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Cristiano Ronaldo spoluhráčmi v PSG?
Neymar a Cristiano Ronaldo spoluhráčmi v PSG? | zdroj: © TASR

Brazílsky útočník Neymar ľutuje, že odišiel z FC Barcelona a rád by sa na Camp Nou vrátil. Súhlasiť s tým dokonca má aj prezident klubu či hráčska kabína.

Brazílčan Neymar podľa dostupných informácií ľutuje, že sa v roku 2017 rozhodol opustiť Barcelonu a zamieriť do Parížu Saint – Germain. PSG z neho urobilo najdrahšieho futbalistu histórie a zaplatilo 222 miliónov eur. Za podobnú čiastku by vraj Brazílčan mohol francúzsku metropolu v roku 2019 opustiť.

Španielsky denník Mundo Deportivo prináša do prípadu viac informácií. „Neymar sa ponúkol Barcelone, ľutuje, že odišiel. Veľmi rád by po aktuálnej sezóne prišiel späť do katalánskej metropoly,“ píše sa v najnovšom reporte.

„Miliónový návrat Neymara do Barcelony nie je vylúčený. Hráč je vyčerpaný životom v Paríži a chce opäť hrať za Barcelonu. Chýba mu Lionel Messi, taktiež mu chýbajú Luis Suarez a Ivan Rakitič. Práve priateľstvo s viacerými hráčmi FCB by mohlo byť v celej veci kľúčovým faktorom,“ domnievajú sa španielski novinári.

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu zisťoval v šatni Blaugranas, či by hráči boli stotožnení s návratom Brazílčana a odpoveď bola prevažne pozitívna. „Neymar povedal, že Barcelona je jeho klub, pričom hranie v Ligue 1 ho nemotivuje.“ Barca sa vraj nebojí investovať do hráča, ktorý sa klubu otočil pred necelými dvoma rokmi chrbtom. Ak by tomuto návratu malo dôjsť, zrejme k nemu dôjde v roku 2019.