Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (18.10.): Koniec Hamšíka v Neapole?

štvrtok, 18. október 2018 07:00 | Autor: Jakub Vaverka

Ancelotti, Hamšík
Ancelotti, Hamšík | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hamšík na odchode?

Zdroj menom Radio Marte tvrdí, že slovenský reprezentant Marek Hamšík by mohol momentálne hrať svoju poslednú sezónu v drese SSC Neapol. Už v lete sa vo veľkom špekulovalo o tom, že by rodák z Banskej Bystrice mohol odísť do Ázie.

Sterling do Realu?

Daily Mail píše, že Real Madrid sa začal zaujímať o anglického reprezentanta Raheema Sterlinga, ktorý predviedol skvelý výkon pri výhre Anglicka nad Španielskom 3:2. Manchester City o predaji svojho ofenzívneho univerzála ani len nerozmýšľa.

Chelsea bude bojovať

Daily Express informuje, že vedenie Chelsea jasne deklarovalo, že bude bojovať o to, aby belgický reprezentant Eden Hazard ostal na Stamford Bridge tak dlho, ako sa len bude dať. O hráča sa dlhodobo zaujíma Real Madrid.

Costa chce viac peňazí

Španielsky útočník Diego Costa tlačí na vedenie Atlética Madrid, aby mu zvýšilo plat. Problémový kanonier by chcel podľa denníka Marca zarábať minimálne tak, ako jeho kolega z ofenzívy Antoine Griezmann.

Rýchle správy:

MANCHESTER CITY: Manchester City chce získať Frankieho De Jonga z Ajaxu Amsterdam. (The Sun)

NEWCASTLE: Newcastle United by mohli kúpiť finanční magnáti z USA. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: José Mourinho chce novú zmluvu pre záložníka Juana Matu. (Daily Star)

EVERTON: Aaron Ramsey z Arsenalu by mohol odísť do konkurenčného Evertonu. (The Sun)