Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Švédsko - Slovensko: Tento zápas sme mohli aj vyhrať!

utorok, 16. október 2018 22:56 | Autor: TASR

Hlasy po zápase Švédsko - Slovensko
Hlasy po zápase Švédsko - Slovensko | zdroj: TASR

Slovenská futbalová reprezentácia si po prehre v Lige národov s Českom zlepšila náladu remízou v prípravnom zápase na pôde štvrťfinalistu majstrovstiev sveta 2018 Švédov, no nechýbalo veľa a mohli sme sa tešiť aj z víťazstva. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

Hlasy po zápase /zdroj: RTVS/:

Štefan Tarkovič, tréner SR: "Škoda, že sme skóre napTokon neotočili, tento zápas sme mohli aj vyhrať. Prvý polčas sme na ihrisku jednoznačne dominovali. Dobre sme kombinovali, mali sme šance, dali sme žrď. Chýbal iba gól, v druhom polčase ho dal po našej chybe súper a potom na chvíľu udával tón. Napokon sme vyrovnali a v závere sme ešte mali veľkú príležitosť rozhodnúť."

Albert Rusnák, strelec gólu SR: "Myslím si, že sme hrali veľmi dobre. Proti účastníkovi MS to nebol ľahký zápas, ale mohli sme ho napokon aj vyhrať. Remíza je ale tiež pre nás dobrý výsledok. V prvom polčase som trafil žrď, v tom druhom som to opäť vyskúšal a som rád, že mi to tam po dlhšom čase padlo." 

Stanislav Lobotka, stredopoliar SR: "Bol to určite zaujímavý zápas aj pre divákov. Hralo sa hore dolu a oba tímy chceli hrať futbal. Aj šancí bolo dosť. Myslím, že sme po zápase s Českom, ktorý nevyšiel ukázali, že ideme za víťazstvom a ukázali sme aj dobrú hru."

Milan Škriniar, obranca SR: "Vedeli sme, že to bude náročné. Prvý polčas sme dostatočne držali loptu, nebáli sme sa hrať, mali sme tam šance, Bobo Rusnák trafil tyčku. V druhom polčase sme boli až príliš rozťahaní a nechávali sme im veľa priestoru. Dostali sme gól, ale nakoniec sme vyrovnali a ešte sme mohli zápas aj vyhrať."

Samuel Mráz, útočník SR: Bol to obrovský deň pre mňa. Debut v národnom drese prvého mužstva, užil som si to. Škoda toho výsledku, na konci tej Miňovej hlavičky, bolo by to ešte krajšie."