Main Content

Lorenzo Insigne na ceste do Premier League?

utorok, 16. október 2018 11:41 | Autor: Timotej Gašper

Lorenzo Insigne
Lorenzo Insigne | zdroj: TASR

Vaceré zdroje prišli dnes ráno s informáciou, podľa ktorej sa gigant anglickej Premier League zameral na zisk neapolskej hviezdy, Lorenza Insigneho. 

Rai Sport I TheSun.uk sa zhodujú na tom, že talianske krídlo respektíve útočník Lorenzo Insigne je na úzkom zozname vysnívaných posíl Liverpoolu. 27-ročný Talian hrá aktuálne v perfektnej forme, čo potvrdzuje aj jeho 7 gólov v tohto-sezónnych 10 zápasoch. I keď ofenzíva Liverpoolu disponuje obrovskou kvalitou, podľa médií je Jurgen Klopp odhodlaný predné rady ešte viac vystužiť. 

Nízky a jeden z najnebezpečnejších ofenzívnych hráčov talianskej Serie A sa Liverpoolu ukázal prednedávnom v Lige majstrov, kedy sa stal autorom jediného gólu v zápase a strhol víťazstvo na stranu kádru Carla Ancelottiho. SSC Neapol je aktuálne 6 bodov za vedúcim Juventusom a očakáva sa, že práve Insigne bude pre "Partenopei" jedným z najdôležitejších hráčov v ceste za titulom a prelomením dominancie "Starej dámy". 

Lorenzo ako odchovanec neapolského celku odohral v prvom tíme SSC už 274 zápasov s bilanciou 70 gólov a 64 asistencií. Ikona klubu spod Vezuvu by sa možno premiérovému prestupu mimo Talianska nebránila, no očakáva sa, že klub bude za svoju hviezdu pýtať astronomickú čiastku vo výške okolo 80-90 miliónov eur.