Main Content

Premier League novinky (15.10.): Mourinho, Mourinho a ešte raz Mourinho

pondelok, 15. október 2018 07:30 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: YouTube

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Eden Hazard prehlásil, že ak by si mal vybrať s kým z minulosti by obnovil spoluprácu, vybral by si trénera Josého Mourinha. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Zlatan Ibrahimovič si myslí, že José Mourinho je správnym trénerom pre Manchester United. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Návrat útočníka Zlatana Ibrahimoviča do Manchestru United údajne nie je vylúčenou možnosťou. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Michael Carrick uviedol, že v trénerskej brandži by sa chcel učiť od Josého Mourinha. (London Evening Standard)

MANCHESTER UNITED: Záložník Sergej Milinkovič – Savič z Lazia Rím by veľmi rád spolupracoval s koučom Josém Mourinhom v Manchestri United. (Manchester Evening News)

ARSENAL: Záložník Aaron Ramsey neplánuje s Arsenalom predĺžiť kontrakt, ale taktiež nemá v úmysle klub opustiť v januárovom prestupovom okne. (Sky Sports)

ARSENAL: Arsenal sa teší vynikajúcej forme, Kanonieri vyhrali posledných osem súťažných zápasov, na ktoré nastúpili.

EVERTON: Liverpoolsky Everton je v hre o francúzskeho stredopoliara Samira Nasriho, ktorý by mohol do Goodison Parku prísť ako voľný hráč. (Liverpool Echo)