Main Content

Diego Maradona sa pustil do Messiho: Je zbytočné z neho robiť lídra

nedeľa, 14. október 2018 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Legendárny Diego Maradona sa pravidelne vyjadruje k aktuálnemu futbalovému dianiu. Nemá problém skritizovať a ani pochváliť. Najnovšie sa obul do hviezdneho Lionela Messiho.

Diego Maradona sa nedávno zastal Lea Messiho, keď tvrdil, že nie je jeho chybou, že Argentína nedokázala v uplynulých rokoch vyhrať majstrovstvá sveta. Tentokrát božský Diego zmenil tón a do kapitána FC Barcelona sa tvrdo obul.

Maradonove slová priniesol španielsky plátok AS. „Messi je skvelý futbalista, no nemá to v sebe – vodcovstvo. Messi v Barcelone je jedna vec, Messi v Argentíne je vec druhá,“ rozhovoril sa majster sveta z roku 1986.

„Predtým, ako sa rozpráva s trénerom pravdepodobne hrá PlayStation, následne príde na ihrisko a chce byť vodca, chce byť líder. Je najlepším hráčom na svete spolu s Cristianom, ale je zbytočné z neho robiť lídra,“ myslí si Diego Maradona.

„Je zbytočné robiť lídra z niekoho, kto chodí pred zápasom dvadsaťkrát na toaletu. Musíte z Messiho odstrániť tlak. Chceme, aby bol vodca, ale ten z neho nebude. On radšej bude hrať tie svoje videohry,“ zakončila žijúca legenda talianskeho SSC Neapol.