Main Content

Ak prezident UFC dodrží slovo, Khabib končí: Celé vyjadrenie nahnevaného Rusa!

piatok, 12. október 2018 11:10 | Autor: Jakub Vaverka

Chabib Nurmagomedov
Chabib Nurmagomedov | zdroj: TASR

UFC 229 a udalosti, ktoré sa odohrali po zápase Khabiba Nurmagomedovova a Conora McGregora majú dohru. Je možné, že Rus už v rámci Ultimate Fighting Championship nikdy nenastúpi.

Ruský bojovník Khabib Nurmagomedov je veľmi nespokojný s tým, čo sa v týchto dňoch deje. V nedeľu ráno v rámci UFC 229 suverénne porazil Conora McGregora a po jeho zdolaní preskočil klietku a pustil sa do bitky s jedným z členov Írovho tímu. O tejto udalosti sa popísalo zo všetkých strán už veľmi veľa.

Teraz pridal rozsiahle vyjadrenie aj rodák z Dagestanu, ktorý ho publikoval na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Khabibovi sa nepáči, že bojovníci z jeho tímu majú dostať zákaz zápasenia v rámci UFC, čo deklaroval prezident Dana White.

„Prečo nevyhodíte niekoho, keď ich tím zaútočí na cudzí autobus a zraní niekoľko ľudí? Mohli niekoho zabiť. Prečo nikto nehovorí o tom, že urážali môj domov, náboženstvo, národ a rodinu?

Prečo musíte potrestať môj tím, keď sa bili oba tímy? Ak poviete, že sme to začali, nesúhlasím. Len sme dokončili to, čo začal niekto iný.

V každom prípade, potrestajte ma, ale Zubaira Tukhugov s tým nemá nič. Ak si myslíte, ž budem ticho, tak ste na omyle. Zrušili ste Zubairov zápas a chcete ho vyhodiť preto, že udrel Conora. Nezabúdajte ale, že Conor bol ten, kto udrel iného môjho brata ako PRVÝ. Veď si pozrite video.

Ak sa rozhodnete vyhodiť Zubairu, mali by ste vedieť, že prídete aj o mňa. My v Rusku sa nikdy nevykašleme na svojich bratov, pôjdem za nimi až na samotný koniec. Ak sa rozhodnete, že končí, nezabudnite mi poslať ukončenie môjho kontraktu. Inak ho ukončím sám.“

A ešte jedna vec, môžete si nechať moje peniaze. Máte s tým kopec práce, verím, že sa nimi nezadrhnete. Bránili sme našu česť. To je tá najdôležitejšia vec.“

Príspevok Khabiba Nurmagomedova veľmi rýchlo obletel svet a momentálne má viac ako dva milióny lajknutí. Po UFC 229 sa tvorba mienky a vplyv rodáka z Dagestanu značne zvýšil a evidentne sa ho nebojí použiť. Ak teda Dana White dodrží svoje slovo a Tukhugov v UFC skončí, skončí taktiež Khabib.