Main Content

Tip dňa (9.9.): Francúzsko - Ligue 2: Stade Reims - Guingamp

piatok, 9. september 2011 12:11 | Autor: Matúš Lazový

Tip dňa (9.9.): Francúzsko - Ligue 2: Stade Reims - Guingamp
Tip dňa (9.9.): Francúzsko - Ligue 2: Stade Reims - Guingamp | zdroj: Matúš Lazový pre Sport7.sk

Prinášame vám dnešný diel populárnej rubriky "Tip dňa na váš tiket". Budeme vďační, keď vyjadríte váš názor v diskusií pod článkom. Tipujúcim držíme palce!

Francúzska druhá liga (Ligue 2) – 6. kolo
Stade Reims (1.) – Guingamp (10.)

Začiatok zápasu – 20.00

Reims vstúpilo do sezóny na prekvapenie veľmi dobre, keď prvé štyri kolá vyhralo, a v tom piatom si priviezlo z Angers tiež cenný bod. Vypadli síce v prvom kole ligového pohára s Nantes, no ani toto zakopnutie nemá negatívny vplyv na celkový dojem z ich doterajších vystúpení, ktorý zanechali naozaj dobrý. Tím okolo trénera Fourniera, bývalého hráča Lyonu, je najmä doma mimoriadne silný, a preto dnes proti Gunigampu majú všetky predpoklady na to, aby si upevnili líderskú pozíciu.

Hostia, pod vedením trénera Gouvernneca, sa so siedmimi bodmi nachádzajú v pokojnom strede tabuľky, kde by sa tento nováčik súťaže určite rád udržal do konca sezóny. Guingamp je zo strany bookmakerov zvyčajne preceňovaný, čomu veľmi  nerozumiem, nakoľko tento tím neukázal nič, za čo by sme ho mohli pokladať ako hrozbu pre tie kvalitnejšie tímy Ligue 2, medzi ktoré Reims rozhodne patrí.

Reims žije futbalom, čo dnes sľubuje solídnu divácku návštevu a masívnu podporu z hľadiska pre domáci tím. Ak dnes domáci nadviažu na posledné výkony, budú mať hostia čo robiť, aby odtiaľ odišli s dobrým výsledkom. Veľa šťastia!

Tip - víťazstvo Stade Reims – kurz okolo 2.10stredné stávky