Main Content

Martinom Marinčinom je pohltená celá hra od Yahoo!

nedeľa, 7. október 2018 18:08 | Autor: Marek Ďaďo

Marinčin sa prihlásil na arbitráž. Žiada vyšší plat
Marinčin sa prihlásil na arbitráž. Žiada vyšší plat | zdroj: © TASR

Na internete nájde mnoho hier, väčšinou pod názvom Fantasy League, v ktorých si môžete postaviť svoj vlastný tím a na základe výkonov jednotlivých hráčov získavať body. Aj keď sa najpopulárnejšie verzie týchto hier týkajú futbalu, nájde sa pár hokejových variant. A presne takú vytvoril portál Yahoo! Práve v nej sa Martin Marinčin postaral o vlnu pozdvihnutia.

Dovolíme si tvrdiť, že Toronto Sun mierne dehonestovalo nášho zadáka. Môže za to nasledovný úryvok z článku, ktorý sa na ich webovej stránke objavil včera: „Yahoo! Možno našlo perfektný spôsob, ako odradiť majiteľov tímov vo fantasy hockey, aby nechali stránku draftovať hráčov namiesto nich.“

Martin Marinčin
Martin Marinčin | zdroj: TASR

V uvádzanej hre totiž Marinčin figuroval na 27. priečke medzi obrancami. Predbehol hokejistov ako Ivan ProvorovPhiladelphie Flyers, Ryan SutterMinnesoty Wild alebo aj tohtoročnú draftovú jednotku, Rasmusa DahlinaBuffala Sabres.

Môžeme iba dúfať, že ide o pochybenie a že nikto z tvorcov webu v skutočnosti neverí tomu, že je tento 26-ročný hokejista tak dobrý, aj napriek jeho hitom a blokom.“ Vzhľadom k faktu, že Slovák patrí do organizácie Maple Leafs, prídu nám tieto slová mierne ostré. V ostatnej sezóne nastúpil košický rodák iba do 2 zápasov v drese Javorových Listov.

Vďaka chybe v hre ho však teraz vlastní až 58% používateľov, ktorí si zvolili možnosť automatického draftu. Z nášho pohľadu ide o vcelku úsmevnú situáciu. Samozrejme, ani my by sme nezaradili Marinčina tak vysoko, no spôsob akým to napísal Toronto Sun, mohol byť miernejší.