Main Content

Pep Guardiola sa vyjadril k fámam o kúpe Kyliana Mbappého z PSG

utorok, 2. október 2018 09:27 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Pred pár dňami sa v médiách objavila správa, podľa ktorej sa Manchester City chystá minúť 200 miliónov libier na kúpu francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého. Teraz celú vec okomentoval kouč Sky Blues Pep Guardiola. 

Britská tlač pred niekoľkými dňami uviedla, že anglický majster Manchester City pripravuje astronomických 200 miliónov libier na kúpu francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého. Mbappé je v 19 rokov jednou z najväčších futbalových hviezd súčasnosti.

Hoci ho Paríž Saint-Germain nemá v úmysle ho predať, Sky Blues to údajne neprekáža a hráčovi chystajú na Etihad Stadium kontrakt s ročným platom dvadsať miliónov libier. Aspoň tak to uvádzajú britské média, ktoré sú však zrejme poriadne mimo. Naznačuje to vyjadrenie španielského kormidelníka Cityzens. 

„Niekedy nerozumiem tomu, odkiaľ sa tieto špekulácie berú. Manchester City nejde minúť peniaze na príchod Kyliana Mbappého. PSG sa nechystá v najbližších rokoch predať tohto hráča nikomu. To si aspoň myslím,“ reagoval na tieto fámy tréner Manchestru City Pep Guardiola. 

„Naozaj nerozumiem tomu, kde sa toto berie. Nechystáme sa kúpiť Mbappého, nechystáme sa vymeniť Raheema Sterlinga a ani nikoho iného,“ dodal katalánsky rodák, ktorý je s Manchestrom City momentálne na prvom mieste Premier League.