Main Content

FOTO: Zamestnankyňa Spartaka Moskva vie ako zaujať. Stačila fotka a fanúšikovia KHL sú v pozore

pondelok, 1. október 2018 12:15 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Júlia Ušakovová - krásna zamestnankyňa Spartaku Moskva | zdroj: Instagram

Slovenský brankár Július Hudáček sa môže v klube Spartak Moskva pochváliť mimoriadne príťažlivou “kolegyňou”. Bývala Miss Olympia na seba výrazne upozornila na Instagrame.

Reč je o Júlii Ušakovovej (fotogaléria tu), ktorá sa v minulosti živila aj ako fitnesska. Aktuálne pracuje pre klub KHL Spartak Moskva, kde stíha hneď viacero pozícii. Je líderkou klubových roztlieskavačiek, počas zápasov ju možno vidieť na ľade, ako cez prerušenia hry zametá sneh a dokonca je aj moderátorkou klubovej televízie. Fanúšikovia tradičného moskovského klubu si ju tak môžu vychutnať aj počas rozhovorov s hráčmi.

 

 

Júlia však chýbala fanúšikom počas šlágra KHL proti SKA Petrohrad. Aby však ostali v obraze, veľmi zaujímavou fotkou im oznámila dôvod jej absencie. ,,Vyvrtnutý členok, navyše dva zlomené nechty. A to všetko v jeden deň,” posťažovala sa na “vážne” zranenie atraktívna blondína.

Táto fotka sa pochopiteľne stala na Instagrame okamžite virálnou a k dnešnému dňu má vyše 37 tisíc “srdiečok”. Okrem jej profile sa samozrejme objavila aj na Instagrame ruského klubu.