Main Content

Čo sa deje v Manchestri? Fanúšikovia dostali to čo chceli, naznačil Mourinho!

nedeľa, 30. september 2018 09:38 | Autor: Martin Gregor

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Manchester United predvádza v úvode sezóny velmi rozpačité výkony. Po včerajšej prehre na pôde West Hamu United (3-1) je v tabuľke až na 10 mieste so stratou 9 bodov na prvý Manchester City.

Tréner Manchestru United Jose Mourinho je po ďalšej prehre pod zjavným tlakom, čoho dôkazom sú aj jeho vyjadrenia v súvislosti s Alesixom Sanchezom a Anthonym Martialom.

Mourinho sa rozhodol nezaradiť na zápas proti “Hammers” Alexisa Sancheza a naopak dať od začiatku stretnutia príležitosť Anthonymu Martialovi. Francúz však nepredviedol výkon, ktorý sa od neho očakával a tak musel Mourihno na tlačovej konferencii toto rozhodnutie obhajovať.

Britskí novinári sa Mourinha spýtali, či urobil chybu, keď vynechal Alexisa zo súpisky. Portugalský kormidelník odmietol odpovedať priamo, ale naznačil, že to nebola jeho chyba. Veď predsa fanúšikovia Manchestru United chceli, aby bol Sanchez vyradený.

,,Pozrite sa, už niekoľko mesiacov fanúšikovia stále opakujú, že chcú Martiala,” povedal pre BT Sport. ,,Mnoho mesiacov vravia, že Alexis Sanchez nehrá dobre. Takže tento týždeň som s nimi súhlasil a dal som šancu Martialovi a Alexisa som vynechal,” povedal Mourinho, pod ktorým sa čoraz viac trasie na Old Trafforde stolička, na svoju obhajobu.

No návrate do Manchestru sa podľa britského bulváru mali niektorí členovia vedenia klubu vyjadriť, že Mourinho bude do týždňa prepustený zo svojej funkcie. Či ide len o výmysel médii alebo pravdu, ukážu až najbližšie dni. Pravdou však je, že pozícia Mourinha na Old Trafforde takáto neistá ešte nikdy predtým nebola.