Main Content

Tyson Fury urazil Anthonyho Joshuu, potom si ho blokol: Aká bola reakcia?

pondelok, 24. september 2018 11:12 | Autor: Jakub Vaverka

Anthony Joshua
Anthony Joshua | zdroj: TASR

V sobotu Anthony Joshua porazil Rusa Povetkina a obhájil majstrovské tituly, ktorých bol držiteľom. Jeho triumf nenechal chladným Tysona Furyho, ktorý prvého decembra vyzve Deontaya Wildera.

Anthony Joshua vďaka svojmu triumfu obhájil majstrovské opasky z organizácií WBA, WBO, IBF a IBO. Rus Povetkin sa v úvode duelu držal a Angličana viackrát nepríjemne trafil, nakoniec sa ale potácal na zem v siedmom kole. Stretnutie skončilo technickým KO.

Úspech Joshuu nenechal chladným jeho krajana Tysona Furyho. Kontroverzný boxer, ktorý bol v minulosti usvedčený z dopingu sa do AJ pustil veľmi vulgárne a ofenzívne. "Myslím si, že  je na mieste povedať, že Anthony Joshua a jeho tím sú banda pose*ov. Nikdy proti mne nenastúpia, chcú okradnúť britský box o najväčšiu bitku histórie."

"Som šampión a oni ma nikdy nevyzvú. Hovoria o Wilderovi a Whyteovi, ale o mne nikdy nepadne ani slovo. Boja sa cigánskeho kráľa," pokračoval Fury. Brit, ktorý šokujúco porazil Klička nastúpi prvého decembra proti Deontayovi Wilderovi. "V tejto kategórii patrí medzi tých najlepších, Joshua sa mu ani len nepribližuje," zakončil kontroverzný boxer.

Po ďalšej sprške útokov a nadávok na adresu Anthonyho Joshuu nasledoval od Furyho zbabelý krok - svojho rivala si zablokoval na sociálnej sieti Twitter. Reakcia AJ nenechala na seba dlho čakať. "Prečo tak vážne," napísal Joshua a pridal screenshot svojho zablokovania. Povráva sa, že ak Fury v decembri porazí Wildera, duelu Joshua - Fury nebude už nič stáť v ceste.

Zablokovaný profil
Zablokovaný profil | zdroj: Twitter