Main Content

McGregorov koniec v UFC? Kdeže, Ír podpísal nový kontrakt

nedeľa, 23. september 2018 13:25 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: TASR

Podujatie UFC 229 sa blíži a s ním aj dlho očakávaná bitka medzi Conorom McGregorom a Khabibom Nurmagomedovom. Vo veľkom sa hovorilo, že by sa mohlo jednať o posledný duel kontroverzného The Notorious.

Conor McGregor má rovných tridsať rokov a vo svojej kariére toho dokázal mnoho. Aktuálne je najväčšou tvárou bojových športov a na sociálnej sieti Instagram má takmer 30 miliónov fanúšikov. Jeho kontroverzné vystupovanie a prostorekosť z neho robia neobyčajného zápasníka MMA.

Hovorilo sa, že podujatie UFC 229 bude jeho posledným, a že keby medzi ním a Nurmagomedovom neboli osobné konflitky, k bitke roka by zrejme ani nedošlo. McGregor ale nechal špekulácie špekuláciami a všetkých opäť mierne šokoval. 

The Notorious sa totiž s MMA a ani s UFC nelúči, práve naopak. "Conor McGregor podpísal s organizáciou UFC nový kontrakt na ďalších šesť zápasov." Informovali dnes viaceré profily na sociálnych sieťach a spolu s nimi aj renomované zápasnícke weby.

Znamená to, že McGregora diváci uvidia v oktagone častejšie, ako tomu bolo doteraz. Zmluva začne platiť po bitke s Nurmagomedovom, pričom už sa začína špekulovať o tom, s kým by "Mac" mohol skrížiť cesty v budúcnosti. Možnosťou je odveta s Josém Aldom, vyvrcholenie trilógie Nateom Diazom či druhý zápas s Khabibom, bez ohľadu na to, ako dopadne ich meranie síl šiesteho októbra.