Main Content

Zlatan Ibrahimovič tvrdí, že je najlepší v histórii: Arogancia? O to nejde

piatok, 21. september 2018 14:24 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: YouTube

Po tom, čo Zlatan Ibrahimovič odišiel do Major League Soccer mierne zmizol z očí futbalových fanúšikov, ale rozhodne nezmizol z ich myslí. V príspevku na sociálnej sieti dáva o sebe zas a znova vedieť.

Len nedávno švédsky rodák skóroval svoj 500.gól v kariére a zaradil sa k velikánom ako Cristiano Ronaldo či Lionel Messi. Najnovšie o sebe útočník Los Angeles Galaxy dal vedieť v príspevku na sociálnej sieti Instagram, v ktorom nešetrí skromnosťou.

„Som najlepší futbalista vo švédskej histórii. Či som arogantný? Na tom nezáleží, pretože som najlepší,“ píše sa v obrázku, ktorý „Ibra“ uverejnil. K slovám, ktoré už v minulosti vyslovil pridal aktuálny popis. „Učili ma, aby som nikdy neklamal a vždy som hovoril pravdu.“

Faktom je, že akokoľvek úspešné generácie švédsky futbal mal, nikdy z tejto severskej krajiny nepochádzal futbalista, ktorý by mal na svetový futbal taký vplyv, ako má Zlatan Ibrahimovič. Aj napriek tomu, že jeho slová vyznievajú arogantne a namyslene, treba mu preto dať za pravdu.

Ibrahimovič momentálne dohráva kariéru v Spojených štátoch amerických, kde je v Major League Soccer hviezdou číslo jeden. Najlepšie roky strávil v Juventuse Turín, Interi Miláno, AC Miláno či FC Barcelona.