Main Content

Kanté nestihol vlak: Išiel sa pomodliť a zahral si PS4 s fanúšikom

streda, 19. september 2018 08:29 | Autor: Jakub Vaverka

N'Golo Kanté
N'Golo Kanté | zdroj: TASR

Veľmi milá príhoda uzrela svetlo sveta pred pár dňami. Francúzsky majster sveta N´Golo Kanté zmeškal vlak a nevedel, čo s časom. Stretol však jedného z futbalových fanúšikov.

V sobotu popoludní Chelsea porazila Cardiff City 4:1, pričom N´Golo Kanté opäť predviedol kvalitný výkon. Po stretnutí sa chcel presunúť vlakom z londýnskej stanice St. Pancras, avšak zmeškal vlak a razom nevedel, čo s časom. Rozhodol sa, že sa pôjde pomodliť do neďalekej mešity, ktorá sídli na Kings Cross.

Tam Kantého spoznal istý Badlur Rahman Jalil, ktorý nie je fanúšikom Chelsea, práve naopak, má rád Liverpool a Arsenal. Rivalita ho ale nezastavila a hviezdnemu Francúzovi sa prihovoril. „Išiel som sa v sobotu večer pomodliť a tam som ho stretol. Islamské učenie hovorí, že máte pozvať hostí do svojho domu na večeru, tak som a ho opýtal,“ cituje fanúšika ​BBC Sport.

„Prišiel ku mne a zavolal som aj môjho brata. Kanté si dal s nami kura na curry , dokonca si dal aj pohár čaju. Zahrali sme si spolu hru FIFA, porazil nás. Následne sme si pozreli reláciu Match of the Day. Bol to naozaj skvelý večer,“ nechal sa počuť Jalil.

Mám rád Liverpool a väčšina z nás fandí Arsenalu. Kanté je ale viac než len futbalista. Je to veľký vzor, príklad dobrej ľudskej bytosti. Je to veľmi skromný človek. Nad nikým sa nepovyšuje,“ zakončil fanúšik. Táto príhoda len potvrdzuje, že N´Golo Kanté prakticky nemá žiadnych neprajníkov.