Main Content

Sergio Ramos o Griezmannovi: Jeho ignorancia je veľmi smelá

streda, 19. september 2018 08:14 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann, Sergio Ramos
Antonie Griezmann, Sergio Ramos | zdroj: TASR

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos nemá problém okomentovať čokoľvek a kohokoľvek. Najnovšie sa vyjadril k smelým komentárom francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. 

Sergio Ramos je na ihrisku búrlivák, ale mimo ihrisko je to veľmi dobrý ročník. Keď sa ho novinári na tlačovej konferencii pred zápasom Real Madrid – AS Rím opýtali, čo si myslí o smelých komentároch Antoinea Griezmanna o tom, že je na úrovni Ronalda a Messiho, reakcia na seba nenechala dlho čakať.

„Jeho ignorancia je veľmi smelá,“ cituje Ramosove slová španielsky plátok Marca.com. „Keď počúvam, čo hovorí, spomeniem si na hráčov ako Totti, Xavi, Raúl, Iniesta či Casillas. Futbalistov, ktorí vyhrali množstvo titulov a nikdy nezískali Zlatú loptu.“

„Mali by mu poradiť jeho tréner Diego Simeone alebo Diego Godin. Ľudia, ktorí majú hodnoty, čo by sa mu mohli hodiť,“ myslí si Ramos, podľa ktorého francúzskemu reprezentantovi mierne chýba pokora a skromnosť.

Dnes Biely Balet vstúpi do novej sezóny Ligy majstrov. Sergio Ramos bol zlatom hetriku nie je prejedený víťazstiev a spolu so svojimi spoluhráčmi hľadí dopredu. „Je to veľká česť a zodpovednosť. Tri výhry Ligy majstrov za sebou nie sú náhoda. Musíte mať ambície vyhrávať.“