Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (19.9.): Odíde Paulo Dybala do Realu Madrid?

streda, 19. september 2018 08:13 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dybala chce odísť do Realu

Španielsky bulvárny plátok Don Balón sa domnieva, že argentínsky reprezentant Paulo Dybala je pripravený opustiť Juventus Turín už v januárovom prestupovom okne. Útočník prezývaný La Joya by rád posilnil Real Madrid.

Lozano nebol prioritou

Mundo Deportivo hlása, že Hirving Lozano z PSV Eindhoven mohol prestúpiť do FC Barcelona už počas tohto leta, ale Katalánci mali na prestupovom trhu iné priority. Mexičan pred pár dňami povedal, že hrať na Camp Nou by bolo jeho splneným snom.

PSG išlo po Alabovi

Le 10 Sport informoval, že hlavnou prioritou Parížanov na kraj obrany počas letného prestupového obdobia bol rakúsky obranca Bayernu Mníchov David Alaba. Bavori ho ale predať nechceli, preto PSG siahlo po jeho spoluhráčovi Juanovi Bernatovi.

Buffon v problémoch?

Gianluigi Buffon nechytáva v Paríži Saint-Germain tak často, ako by si predstavoval a Goal.com píše o tom, že talianska futbalová ikona má problém s nemeckým kormidelníkom Thomasom Tuchelom. Bližšie informácie momentálne známe nie sú.

Rýchle správy:

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur údajne lovil Keitu Baldého, ktorý si však vybral AS Monako. (Goal.com)

MANCHESTER CITY: Manchester City nepochybuje o tom, že Raheem Sterling podpíše nový kontrakt. (Sky Sports News)

LIVERPOOL: Liverpool sa snažil získať Kyliana Mbappého, keď bol ešte hráčom AS Monako. Neúspešne. (L´Equipe)

REAL MADRID: Lucas Vazquez predaný Realom Madrid v dohľadnej dobe nebude. (Don Balón)