Main Content

Hodnotenie Stanislava Lobotku v hre FIFA 19 výrazne vzrástlo!

utorok, 18. september 2018 12:26 | Autor: Martin Gregor

Lobotka, FIFA 19
Lobotka, FIFA 19 | zdroj: TASR

Ak berieme do úvahy len hráčov pôsobiacich v prestížnych európskych súťažiach zo slovenských hráčov si v hre FIFA 19 oproti predchádzajúcej verzii najvýraznejšie polepšil Milan Škriniar. Výrazný posun však zaznamenal aj Stanislav Lobotka.

Na Slovensku je už dlhšiu dobu jasné, že lídrami slovenskej reprezentácie budú v budúcich kvalifikačných cykloch hráči úspešnej 21-ky Milan ŠkriniarStanislav Lobotka. Ich kvality si všimli už aj autori hry FIFA 19. Už pre dvomi dňami sme vás informovali, že Škriniar dostal celkový overall (hodnotenie) na úrovni 85 bodov. S týmto číslom sa síce podľa stránky Easports.com nedostal medzi 100 najlepších hráčov sveta, no upozorňujeme, že hodnotenie 85 dostal napríklad aj Radja Nainggolan, ktorý je na celkovej 80. pozícií.

Stanislav Lobotka z Celty Vigo až tak vysoko zatiaľ nemieri, no tiež sa môže tešiť z výrazného skoku vpred. Kým vo FIFA 18 mal totiž len hodnotenie 69, ktorým sa radil k  priemeru, aktuálne sa teší už z hodnotenia 78 (+9).  Najlepšiu známku v z tých čiastkových dostal za krátke prihrávky (84), výskok (82) a stabilitu (86). Naopak výrazne by mal vraj zapracovať na svojej kondícií (52), hlavičkovaní v obrane (41) či volejoch (43). Vo FIFE 19 by ste mu určite radšej nezverili ani penalty, v nich má totiž len hodnotenie 56.  

Pokiaľ ide o slovenských futbalistov v hre FIFA 19, Lobotka má celkovo piate najlepšie hodnotenie. Zoznam 30 najlepších Slovákov v tejto populárnej hre nájdete v tomto našom článku.