Main Content

Hodnotenie Škriniara v hre FIFA 19 je známe! Výrazne si polepšil

nedeľa, 16. september 2018 12:11 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar v hre FIFA 19, koláž
Milan Škriniar v hre FIFA 19, koláž | zdroj: Šport7.sk

Výborná minulá sezóna Milana Škriniara nezostala bez povšimnutia. Stopér Interu Miláno si výrazne polepšil vo svojom hodnotení v hre FIFA 19.

23-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom, ktorý sa minuloročným prestupom do Interu Miláno za 23 miliónov eur stal najdrahším slovenským futbalistom histórie, bol prakticky počas celej minulej sezóny ospevovaný zahraničnými médiami a azda najväčším uznaním jeho kvalít bolo zaradenie do najlepšej jedenástky európskych líg po konci sezóny podľa portálu Goal.com.

Výrazný herný progres slovenského reprezentanta si tak nemohli nevšimnúť ani autori hry FIFA od EA Sports, ktorí v novej verzii dali Škriniarovi overall (celkové hodnotenie) s číslom 85. Škriniar si tak polepšil oproti predchádzajúcej verzii až o 11 bodov.

V tíme Interu Miláno majú lepšie hodnotenie len Mauro Icardi (87), Ivan Perišic (86) a brankár Samir Handanovič (88). Stopér Nerazurri sa síce nedostal do prvej stovky celej hry, no hlavne z dôvodu, že je v nej pretlak hráčov s rovnakým hodnotením a napríklad taký Radja Nainggolan, ktorý má tiež celkový overall 85, je v hre na celkovom 80. mieste.

Vysoké hodnotenie Škriniara je ďalším z dôvodov, prečo by sa malo vedenie Interu ponáhľať s prípravou novej zmluvy pre kremenitého obrancu. Škriniar požaduje od klubu 3 milióny eur ročne, čo je jedna desatina z toho, koľko dostáva v Juventuse Cristiano Ronaldo. Mladý Slovák aktuálne zarába v Interi menej, než väčšina hráčov z lavičky, čo je vzhľadom na jeho dôležitosť pre mužstvo neakceptovateľné.