Main Content

TOP špekulácie dňa (14.9.): PSG požaduje rešpekt od Realu Madrid

piatok, 14. september 2018 11:42 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

PSG požaduje rešpekt

Vedenie Parížu Saint-Germain požaduje od Realu Madrid rešpekt. Rešpekt v tom zmysle, že keď PSG prehlásilo, že Neymar a Kylian Mbappé nie sú na predaj, tak ich úradujúci víťaz Ligy majstrov nebude kontaktovať kým sú pod zmluvou.

Barca ide po Saulovi

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej sa FC Barcelona snaží získať španielskeho reprezentanta Saula Nigueza. Niguez je však hráčom Atlética Madrid a Rojiblancos ho odmietajú predať za akékoľvek peniaze.

Pogbov taliansky návrat?

Legendárny taliansky stredopoliar Andrea Pirlo sa nechal počuť, že návrat francúzskeho reprezentanta Paula Pogbu z Manchestru United do Juventusu Turín je reálnou záležitosťou. Pogba viackrát prehlásil, že nevie, čo sa v budúcnosti stane a nespája svoje najbližšie roky výhradne s Red Devils.

De Bruyne za 250M

Španielsky tréner Pep Guardiola prehlásil, že každý záujemca o služby belgického stredopoliara Kevina De Bruyneho si musí pripraviť prinajmenšom 250 miliónov eur. De Bruyne však nemá v úmysle odísť z Manchestru City.

Rýchle správy:

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace chce získať Rubena Loftusa-Cheeka z Chelsea na hosťovanie. (Goal.com)

ARSENAL: Arsenal sleduje útočníka Nicolasa Pepeho z LOSC Lille. (Le 10 Sport)

LEICESTER: Obranca Harry Maguire nemá v zmluve výkupnú klauzulu. (Leicester Mercury)

TOTTENHAM: Tottenham mohol získať v roku 2014 Marca Asensia, ale nepodarilo sa mu to. (Mundo Deportivo)