Main Content

Real Madrid chce dve superhviezdy: V hre je 350 miliónov eur

piatok, 14. september 2018 10:10 | Autor: Timotej Gašper

Florentino Perez, Real Madrid
Florentino Perez, Real Madrid | zdroj: TASR

Popredné médiá prišili dnes ráno s informáciou, podľa ktorej je španielsky gigant pripravený na obnovu svojho kádru a na nové posilu môže minúť až 350 miliónov eur.

Plátky ako AS, The Sun či Sky Sports sa dnes ráno zhodli v správe, ktorá vraví o čiastočnom obnovení madridského "Galacticos". Real je v každom prestupovom období pripravený investovať astronomické čiastky do tých najlepších hráčov, respektíve do najväčších talentov súčasnosti. Teraz má prezident klubu, Florentino Peréz, pripravený plán na vystuženie ofenzívy, pričom na štadión Santiaga Bernabeua by rád priviedol duo z francúzskeho Parížu Saint-Germain, Neymara a Kyliana Mbappého.

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Neymara prilákal Paríž v lete 2017 z Barcelony, pričom padol prestupový rekord vo výške 222 miliónov eur. V prípade francúzskej superhviezdy, Kyliana Mbappého, musel parížsky celok počas leta 2018 vyplatiť Monaku po ročnom hosťovaní až 135 miliónov eur, pričom sa jedná o druhý najdrahší prestup v histórií futbalu.

Denník AS dodáva, že Real je po letnom odchode Ronalda do Juventusu finančne vo veľmi dobrej situácií a teda investícia okolo 350 miliónov eur by nemala byť predmetom podozrenia pre finančné fair-play. The Sun tiež píše, že najprv sa držiteľ Ligy majstrov zameria na Neymara, s ktorým bol spájaný už v lete 2018. Nateraz je otázne, či PSG pustí svoje dve najväčšie hviezdy do Realu Madrid, no "Pusinky" patria do skupiny klubov, ktorých ponuky sa odmietajú len ťažko.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR