Main Content

GALÉRIA: Najlepšie hodnotení hráči v hre FIFA 19: Medzi širšou elitou aj Hamšík!

štvrtok, 13. september 2018 12:42 | Autor: Timotej Gašper

Thumbnail
GALÉRIA: 50 najlepšie hodnotených hráčov v hre FIFA 19 aj s Marekom Hamšíkom | zdroj: FIFA19

Spoločnosť EA Sports konečne zverejnila hodnotenia hráčov v dlho očakávanej hre FIFA 19. Kto sa umiestnil v TOP 10 a či sa dostal vôbec nejaký Slovák do TOP 100, sa dozviete v tomto článku.

Kým si predstavíme najlepšiu desiatku futbalistov, treba si spomenúť aj na našich reprezentantov. Do výberu TOP 100 sa možno prekvapivo nedostal Milan Škriniar, no aj jeho hodnotenie bude určite pomerne vysoké. Čo však potešilo oveľa viac je fakt, že v prvej 50-ke sa nachádza Marek Hamšík! Jeho umiestnenie aj podrobné štatistiky nájdete v galérii

I keď viacero hráčov začína v hre s rovnakým hodnotením, napokon aj tak treba zvoliť toho najlepšieho z nich. Desiatku naj hráčov otvára Toni Kroos. Neuúnavná mašina z Realu Madrid sa už roky poctivo stará o chod hry „Los Blancos“, čo potvrdzujú aj trofeje v klubovej vitríne. Kroos obdržal vysoko-hodnotené prihrávky (89) a tiež dribling (82), čo aj v počítačovej realite odzrkadľuje jeho silné stránky. Najlepším brankárom v najnovšom vydaní FIFA 19 je David de Gea. Skvelo nasadené reflexy (94) a ostatné aspekty robia zo španielskeho reprezentanta ozajstného pavúka medzi troma žrďami, teda aspoň v hre určite.

Streľba ohodnotená na 90 a taktiež perfektný dribling a dravosť, áno, tak je vnímaný Luis Suarez. V celkovom overalle možno „El Pistorelo“ mierne zaostáva za ostatnými útočníkmi, no aj on bude v hre patriť k najistejším mašinám na góly. Po všetkých postoch sa konečne objavuje aj obranca. Od EA dostal najlepšie hodnotenie kapitán Realu Madrid, Sergio Ramos. Jeho úspechy v realite i neotrasiteľné hodnotenie v hre ukazujú len jedným smerom- Ramos je najlepším obrancom v hre FIFA 19.

Medzi elitou sa umiestnil aj Eden Hazard. Belgický krídelník a najjasnejšia hviezda londýnskej Chelsea bude vo FIFE dokonalým hráčom na tvorenie rýchlych akcií či na technické finesy. S rovnakým overallom, no len o malé detaily je vo FIFE len jeden hráč z Premier League lepší, ako Hazard. Je to Kevin De Bruyne, ktorého nahrávky boli v počítačovom svete ohodnotené na 92, čo neprekonal už žiaden iný hráč. KDB bude v hre nebezpečný aj svojim driblingom. V najužšejšpičke je aj finalista Majstrovstiev sveta a horúci ašpirant na zisk Zlatej lopty, Luka Modrič. Chorvátsky idol roky drel pre uznanie v Reale Madrid, čo sa odzrkadlilo aj na MS v Rusku, kde viedol svoj národ skvelým vodcovským štýlom. Luka je najlepším záložníkom vo FIFE 19.

Pomyselnú bronzovú medailu za najlepšie hodnotenie dostáva Neymar a je jasné, ktoré dve hviezdy si rozdelia prvé a druhé miesto. Premiérovo v histórií obdržali Messi aj Ronaldo rovnaký overall, EA Sports však musela niekoho umiestniť na druhé miesto. Argentínska ikona vs. Cristiano Ronaldo, ktorému patrí v hre „absolútne“ prvenstvo. Rozdiely medzi Leom Messim a CR7? Messi bude o trochu lepšie driblovať a nahrávať, zatiaľ čo Ronaldo bude držať vyššie tempo a lepšie sa mu bude dariť v streľbe na bránu.