Main Content

POZOR! Predaj lístkov na MS 2019 na Slovensku začne už čoskoro!

utorok, 11. september 2018 10:52 | Autor: TASR

slovenskí hokejoví fanúšikovia
slovenskí hokejoví fanúšikovia | zdroj: © TASR

Bratislava 11. septembra (TASR) – Predaj vstupeniek na hokejové MS 2019 na Slovensku sa začne v stredu 19. septembra o 9.19 h.

Organizačný výbor šampionátu na utorkovej tlačovej konferencii v Bratislave informoval aj o cenách vstupeniek, najlacnejšia bude stáť 10 eur.

Lístky sa budú predávať v troch fázach, v prvej budú k dispozícii balíčky vstupeniek na základné skupiny a play off, denné vstupenky na stretnutia základnej skupiny a permanentky na všetky zápasy v Bratislave a Košiciach. Druhá fáza odštartuje v decembri 2018 a k dispozícii budú denné vstupenky na play off. Posledná tretia fáza predaja, v ktorej sa budú predávať lístky na jednotlivé zápasy, sa začne vo februári 2019.

"K organizácii MS sme pristúpili citlivo. Majstrovstvá sveta v roku 2019 asi nebudú najnavštevovanejšie vzhľadom na infraštruktúru, ale chceme ich urobiť emocionálne silné a podľa toho sme sa snažili pristupovať k cenotvorbe vstupeniek. Máme skúsenosť z roku 2011, vtedy bol ale iný systém šampionátu. Riadili sme sa preto skôr podľa českého modelu z roku 2015," uviedol prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút.