Main Content

Slováci po senzačnom triumfe nad futbalovou veľmocou: "Tímový výkon"

štvrtok, 6. september 2018 21:15 | Autor: TASR

Gólové oslavy slovenských mladíkov
Gólové oslavy slovenských mladíkov | zdroj: TASR

Hlasy po zápase /zdroj: TV Dajto/:

Adrián Guľa, tréner SR: "Sme šťastní za tento výsledok, ale aj za výkon v určitých úsekoch hry. Chalani odviedli dobrú prácu, ale je to len prvý krok, už sa sústredíme na ďalší zápas. Dnes sme podali komplexný a tímový výkon. Island hrá iným štýlom, čakajú nás odlišné podmienky a prostredie. Bude potrebná ešte väčšia odolnosť a nasadenie chlapcov, aby sme uspeli."

Lukáš Haraslín, autor dvoch gólov: "Som veľmi rád, že sa mi podarilo dvakrát skórovať. Predovšetkým sme však hrali ako mužstvo proti Taliansku, ktoré je veľká futbalová krajina. Chceli sme sa dobre naladiť pred dôležitým zápasom na Islande, verím, že sa nám to podarilo. Vieme, ako sme s týmto súperom hrali doma, v Reykjavíku sa im pokúsime oplatiť prehru."

Samuel Mráz, autor gólu SR 21: "Dôležité je, že sme zvíťazili 3:0 nad takýmto súperom. Boli kvalitní s loptou a agresívni, ale nás to neodradilo, išli sme do nich. Vyplatilo sa nám to aj gólmi, takže môžeme byť spokojní. Verím, že sme potešili divákov a dobre sme sa naladili na Island."

Denis Vavro, kapitán SR 21: "Bol to prípravný súboj, ale proti Talianom s hráčmi zo Serie A či Serie B. Takéto víťazstvo sa počíta, určite nám narastie sebavedomie do najdôležitejšieho zápasu tohto zrazu. Mal som výborný pocit, každý išiel za druhého, aj striedajúci išli naplno a dohrali sme s loptou na kopačkách. Súpera sme pustili len do pár šancí a udržali sme nulu, čo teší."