Main Content

John Terry môže pokračovať v kariére: Kto má oňho záujem?

streda, 5. september 2018 12:02 | Autor: Timotej Gašper

John Terry
John Terry | zdroj: © TASR

Britské médiá informujú, že 37-ročný anglický obranca by mohol prerušiť dôchodok a vrátiť sa k aktívnej kariére.

Terry opustil po 17 rokoch londýnsku Chelsea v lete 2017 a pripojil sa k druholigovej Aston Ville. Klub mal totižto veľké ambície na postup do Premier League, čo bola taktiež motivácia pre anglického veterána. Villans však padli veľmi tesne pred bránami najvyššej anglickej súťaže, čo Terryho prinútilo k odchodu z klubu a následnému ukončeniu aktívnej kariéry.

Britský plátok Daily Mirror však dnes prišiel so správou, podľa ktorej sa Terry môže v 37 rokoch vrátiť na trávnik ako hráč portugalského Sportingu Lisabon. Legenda londýnskej Chelsea má na konte množstvo trofejí na čele s piatimi titulmi Premier League či Ligou majstrov. Daily Mirror dodáva, že Terry zvesí kopačky z klinca v prípade, že lisabonského klubu sa ujme nový prezident, Pedro Madeira Roodrigues

John odohral v kariére dokopy cez 800 zápasov, je správny líder a ak by ho obišli zranenia, stále by mal čo ponúknuť aj klubu úrovne Sportingu Lisabon. Hráči "zelených" však zažili vlani nočnú moru, keď ich v tréningovom centre napadli "fanúšikovia", čo vyhrotilo odchod hráčov ako Gelson Martins či Rui Patricio.