Main Content

Tottenham prehral vo Watforde, oslabený Manchester United s výhrou

nedeľa, 2. september 2018 19:12 | Autor: TASR

Futbalisti Manchester United
Futbalisti Manchester United | zdroj: TASR

Londýn 2. septembra (TASR) – V nedeľňajšom stretnutí 4. kola najvyššej anglickej futbalovej ligy zvíťazil Arsenal Londýn nad Cardiffom 3:2.

Skóre na ihrisku nováčika otvoril už v 12. minúte hlavou po rohovom kope obranca Shkodran Mustafi. Tím z Walesu však nezložil zbrane a tesne pred odchodom do kabín sa o premiérový presný zásah Cardiffu v novej sezóne postaral španielsky stredopoliar Victor Camarasa. V druhom dejstve namieril k žrdi Pierre-Emerick Aubameyang a "kanonieri" viedli 2:1. Domáci odpovedali už o osem minút gólom útočníka Dannyho Warda. Tri body nakoniec zostali hosťom z Londýna, keď za chrbát gólmana poslal umiestnenú strelu Francúz Alexandre Lacazette.

V súboji tímov, ktoré v doterajšom priebehu ročníka nestratili ani bod, zvíťazil Walford nad Tottenhamom 2:1. Domácim zabezpečil plný počet bodov štrnásť minút pred koncom riadneho hracieho času hlavou po rohovom kope Craig Cathcard.

Manchester United, ktorý nevstúpil do sezóny šťastne, zvíťazil v Burnley 2:0. Oba góly zabezpečil "červeným diablom" už v prvom polčase belgický útočník Romelu Lukaku.

 

sumár:

FC Cardiff City – FC Arsenal 2:3 (1:1)

Góly: 45.+2 Camarasa, 70. Ward – 12. Mustafi, 62. Aubameyang, 81. Lacazette

 

FC Burnley – FC Manchester United 0:2 (0:2)

Góly: 27. a 44. Lukaku, ČK: 71. Rashford (ManU)

 

FC Watford – FC Tottenham Hotspur 2:1 (0:0)

Góly: 69. Deeney, 76. Cathcard – 53. Doucoure (vl.)