Main Content

Hlasy hráčov a trénera Látala po historickom postupe Trnavy do Európskej ligy

piatok, 31. august 2018 06:40 | Autor: TASR

Futbalisti FC Spartak Trnava
Futbalisti FC Spartak Trnava | zdroj: TASR

Futbalisti Spartaka Trnava si po prvý raz v histórii klubu zahrajú v skupinovej fáze Európskej ligy. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase. 

hlasy po zápase (RTVS):

Radoslav Látal, trénera Spartak: "Ťažko to popísať, bol to náš sen a ten sa nám splnil a sme šťastní. Vidíme fanúšikov, ako sa radujú a dúfam, že aj ďalší zápas bude takto vypredaný. Už sme sa aj trochu bavili o súperoch. Ja som bol dlho v Nemecku, tak by som si želal nemeckého súpera. Uvidíme zajtra. Postúpili sme cez Mostar, dali sme trochu bokom slovenskú ligu a oplatilo sa. Máme super kolektív, chalani robia pre úspech maximum a aj keď sa niekedy naša hra nepáči, v kabíne sme jedna partia."

Martin Chudý, brankár Trnavy: "Je to nádherné, sú to úžasné pocity, užívame si to a je to historický moment pre náš klub. Pre väčšinu z nás je to novinka, nikdy sme to nezažili a je to ako vyhrať ďalší titul. Tešíme sa, že sme to dokázali a dosiahli aj pre našich fanúšikov."

Erik Jirka, hráč Trnavy: "Pomohlo nám, že sme hrali ako tím. Takto sme vyhrali titul a aj teraz to prinieslo ovocie."

Marek Bakoš, hráč Trnavy: "Som šťastný, že sme vybojovali postup. Ľudia v Trnave si to zaslúžia. V klube je pozitívna atmosféra, všetci sú dobre nastavení. Pre Trnavu je to fantastický úspech."