Main Content

Prestup Lobotku na spadnutie? Slovák by sa mohol stať spoluhráčom Neymara

štvrtok, 30. august 2018 11:48 | Autor: Timotej Gašper

Stanislav Lobotka, Paríž St. Germain (Koláž)
Stanislav Lobotka, Paríž St. Germain (Koláž) | zdroj: TASR

Španielsky portál Fichajes prišiel pred pár hodinami s informáciou, podľa ktorej je náš Stanislav Lobotka veľmi blízko šokujúcemu prestupu do Parížu Saint-Germain.

Po konci sezóny 17/18 zneli fakty jasne, Stano si hľadá nový klub, ktorý bude vystupovať v Lige majstrov. Záujemcov nebolo málo, keďže ponuky sa valili z každej poprednej európskej ligy. Aj samotný agent naznačil, že o Stana sa oficiálne zaujímali PSG, Arsenal či Tottenham.

Počas leta bolo v tejto veci však akosi mĺkvo, no teraz, len necelé dva dni pred ukončením prestupového obdobia sa otvorili špekulácie, že slovenský reprezentant by predsa len napokon mohol posilniť jeden zo svetových veľkoklubov. Portál Fichajes píše, že Thomas Tuchel a zástupcovia PSG sa mali stretnúť so zástupcami nášho futbalistu v stredu, pričom prestup by mohol byť oznámený vo štvrtok popoludní respektíve v piatok. Médiá tvrdia, že tréner Parížanov neskrýva svoj obdiv smerom k 23-ročnému Slovákovi, ktorého chce do svojho nového pôsobiska.

Paríž v posledných dňoch prišiel o Guedesa a zinkasoval 40 miliónov eur, čo malo podľa médií vedenie takticky naplánované a po odchode krídelníka sa má klub zamerať na zisk krajného stredného záložníka s dobrým pohybom a vedením lopty, čo Lobotka spĺňa prakticky dokonale.

Špekulácií je kvôli posledným prestupovým dňom neúrekom a ťažko odhadnúť, čo je na tejto fáme pravdy a čo nie. Ukážu to až najbližšie hodiny či dni.