Main Content

FOTO: St. Louis zverejnilo nádhernú sadu nových dresov

utorok, 28. august 2018 10:59 | Autor: Marek Ďaďo

Vladimir Tarasenko
Vladimir Tarasenko | zdroj: Twitter

Od nasledujúcej sezóny sa do NHL po ročnej prestávke vrátia populárne tretie sady dresov. Po Arizone, Philadelphii a ďalších kluboch sa zverejniť novú „rovnošatu“ rozhodlo aj vedenie St. Louis Blues.

Bluesmani vsadili na prenádherný retro štýl. Dresy sú akousi poctou pre prvý tým St. Louis, keďže presne v takomto skvoste nastupovali hráči v premiérovej sezóne v histórii klubu, v ročníku 1967/1968. Fanúšikovia ich uvidia na svojich hrdinoch v 11 domácich zápasoch.

Nové „uniformy“ sa páčia aj samotným hráčom. „Je fajn mať tretie dresy, ktoré sú spojené s tímovou históriou,“ povedal Vladimir Tarasenko pre oficiálne stránky klubu. „A naozaj sa mi páči dizajn. Myslím, že sa budú fanúšikom páčiť.

 

 

Slovami chváli nešetril ani Alex Pietrangelo: „Prinášajú späť všetky spomienky, ktoré ste mali ako dieťa keď ste vyrastali a prezerali si staré fotky Blues. Prinášajú späť starú školu a vzdávajú hold všetkým tým, ktorí vybudovali túto organizáciu a dostali ju tam, kde je teraz.“

„Toto sú moje obľúbené dresy v NHL,“ vyjadril sa na záver veľmi výstižne útočník Alexander Steen. My mu musíme dať iba za pravdu, nakoľko aj pre nás ide o jeden z najkrajších výtvorov dizajnérov v hokeji vôbec.