Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po výhre Trnavy v Ľubľane

piatok, 24. august 2018 07:03 | Autor: TASR

Futbalisti Spartak Trnava
Futbalisti Spartak Trnava | zdroj: TASR

Futbalisti Spartaka Trnava vyhrali v úvodnom štvrtkovom stretnutí play off Európskej ligy na pôde Olimpije Ľubľana 2:0. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase. 

hlasy po zápase (zdroj: RTVS a TASR):

Radoslav Látal, tréner Trnavy: "Upozorňujem každého, že sme iba v polovici. Súper je nebezpečný, musíme zostať nohami na zemi. Vylúčenie nám zhatilo plány, ale pomohol nám gól. Potom sme čakali na šance z defenzívy, Greššák prešiel na stopéra, ale uhrali sme to. Odveta bude ťažká. Futbal vie byť krásny, ale aj krutý."

Aleksandar Linta, tréner Ľubľane: "Trnava nás neprekvapila, hrala to, čo v Belehrade. Myslím si, že sme si vytvorili oveľa viac šancí, ale keď nedáme gól, nemôžeme pomýšľať na víťazstvo. Striedaniami sme sa snažili oživiť hru, ale bohužiaľ, nepremenili sme aj tie najvyloženejšie šance."

Martin Chudý, brankár Trnavy: "Bol to tímový výkon. Chalani nechali na ihrisku všetko. Bojovali sme jeden za druhého a dostali sme za to odmenu. Po vylúčení bolo ťažké dať druhý gól, mali sme však šťastie. Je dobré, že sme neinkasovali."

Marek Bakoš, útočník Trnavy: "Bol to ťažký zápas, domáci hrali výborne. Hrali to, čo sme od nich očakávali. My sme všetci pracovali na svojich veciach. Po červenej karte sa súper na nás ešte viac dostal, ale my sme dali šťastný druhý gól. Sme radi, že sme tu uhrali dobrý výsledok a tešíme sa na odvetu. Pri druhom góle som sa snažil nájsť Erika Jirku. Býva to pre obrancov nepríjemné, keď sa musia vracať na takéto lopty."