Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po vypadnutí Slovana s Rapidom Viedeň

piatok, 17. august 2018 07:09 | Autor: TASR

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Hráči Slovana Bratislava prehrali vo štvrtok v odvetnom zápase 3. predkola Európskej ligy na ihrisku Rapidu Viedeň 0:4 a rozlúčili sa s pohárovou súťažou. Prečítajte si ohlasy po zápase.

Hlasy po zápase

Martin Ševela, tréner Slovana: "Nevstúpili sme dobre do zápasu, vedeli sme, že súper bude chcieť streliť čo najskôr gól. Mali sme hrať jednoduchšie a nie na vlastnej polovici. Inkasovali sme prvý gól po chybe. Z našej strany boli náznaky šancí, mohli sme streliť gól, ale šance mal aj Rapid. V druhom polčase sme mali dve gólové šance, ktoré v Európe musíme premieňať. Potom sme museli zariskovať, pretože výsledok 1:0 nám nehral do karát. Z toho vyplynuli aj ďalšie góly. prehra nás mrzí, mali sme iný cieľ. Dnes nám to nebolo dopriate."

Dominik Greif: "Nezachytili sme úvod, hoci sme sa o tom pred zápasom rozprávali. Za stavu 0:1 sme mali dve výborné šance, ktoré sme mali premeniť. V takýchto zápasoch a na takejto úrovni to rozhoduje."

Goran Djuricin, tréner Rapidu: "Teší ma postup i výsledok. Výhra 4:0 sa zdá byť vysoká, ale mali sme aj šťastie pri šanciach súpera. Na druhej strane aj my sme nepremenili niekoľko tutoviek, z tohto pohľadu je to teda zaslúžené."