Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (14.8.): 125 miliónov eur za SMS?

utorok, 14. august 2018 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Sergej Milinkovič - Savič
Sergej Milinkovič - Savič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

125 miliónov eur za SMS?

Calciomercato hlása, že AC Miláno je pripravené podpísať kontrakt so stredopoliarom Lazia Rím Sergejom Milinkovičom-Savičom. Milánčania si však na kúpu tohto srbského stredopoliara musia pripraviť 98 miliónov libier, respektíve 125 miliónov eur.

Eriksen do PSG?

Daily Express informuje, že francúzsky majster Paríž Saint-Germain chystá rovných 100 miliónov libier na kúpu dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena. Tottenham Hotspur možnosť predaja jednej zo svojich najväčších hviezd ani nekomentoval.

De Gea podpíše

Španielsky brankár David De Gea je podľa denníka Daily Star pripravený podpísať nový kontrakt s Manchestrom United. Gólman je na Old Trafford spokojný, hráča si veľmi cení aj klub, takže diskusie o ďalšej spolupráci netrvali dlho. Nová De Geova zmluva bude podpísaná na päť rokov.

Real chce Alonsa

Don Balón informuje, že Real Madrid pripravuje ponuku pre londýnsku Chelsea na kúpu španielskeho obrancu Marcosa Alonsa. Alonso už v Madride počas svojej kariéry pôsobil, bolo to však na jeho začiatku, keď bol ešte neskúsený mladík.

Rýchle správy:

TOTTENHAM: Je reálne, že obranca Danny Rose do konca leta zmení dres. (Daily Mirror)

ARSENAL: Mohamed Elneny z Arsenalu by mohol odísť do francúzskeho Marseille. (Daily Mirror)

CHELSEA: Anglický reprezentant Loftus-Cheek mohol ísť hosťovať do Schalke 04. (Daily Mirror)

MANCHESTER UNITED: Matteo Darmian je pripravený odísť z Manchestru United. (MEN)

BARCELONA: Barcelona odmieta predať Francúza Ousmanea Dembélého. (Mundo Deportivo)