Main Content

FOTOGALÉRIA: Katrina Maria - najsexi fanúšička Manchestru United býva v Dánsku (fotky vnútri)

utorok, 14. august 2018 09:50 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Katrina Maria - najsexi fanúšička Manchestru United | zdroj: Instagram

Instagram je ideálnym nástrojom pre ľudí, ktorí sa chcú zviditeľniť a dotiahnuť to až do šoubiznisu. Viacero príkladov by sa dalo nájsť aj u nás na Slovensku a podobné to je aj v prípade krásnych žien, ktoré často využívajú túto sociálnu sieť aj v kombinácií so športom.

Katrina Maria, ktorá sa narodila na Faerských ostrovoch a pred tromi rokmi sa presťahovala do dánskej Kodane, veľmi dobre vie, že cesta k sláve vedie aj pomocou spojenia svojich fotiek s určitou známou značkou. V tomto prípade sa ňou stal klub Manchester United. Netrvalo dlho a kombináciou šteklivých fotiek a slávneho anglického klubu si vydobyla titul “najsexi fanúšičky” klubu z Old Traffordu.

Priaznivcov Červených diablov napríklad zaujala v minulej sezóne sľubom, že sa vyzlečie, ak Red Devils porazia Crystal Palace. ,,Podporujem ich, pretože podľa môjho názoru je Manchester United najlepším klubom na svete. Je to jasné ako facka. Raz červená, navždy červená. Milujem ich víťaznú mentalitu a lojalitu hráčov oddať sa klubu. Nikdy som nepodporovala žiadny iný klub. Manchester United, až kým zomriem,” vyhlasuje presvedčivo o svojej láske k slávnemu mužstvu, ktoré dlho dominovalo Premier League, no po odchode legendárneho trénera Sira Alexa Fergusona už dlhšie čaká na výraznejší úspech.

Katrina Maria
Katrina Maria | zdroj: Instagram

Zobraziť celú fotogalériu! (37 fotiek)

Katrina svoje “hobby” rozbehla v lete roku 2015 a že jej to ide naozaj dobre svedčí fakt, že Instagrame má už vyše 35 tisíc followerov. Kariéru modelky však začala ešte skôr, veď v roku 2012 sa ocitla na titulnej strane pánskeho magazínu M! Až neskôr však zrejme pochopila, že cesta k sláve vedie cez Instagram v spojení s jej obľúbeným tímom.