Main Content

Courtois napísal emotívny odkaz fanúšikom Chelsea, potom správu zmazal!

štvrtok, 9. august 2018 10:42 | Autor: Jakub Vaverka

Thibaut Courtois - odkaz fanúšikom Chelsea
Thibaut Courtois - odkaz fanúšikom Chelsea | zdroj: TASR

Včera vo večerných hodinách bol oficiálne dotiahnutý prestup belgického brankára Thibauta Courtoisa z Chelsea do Realu Madrid. Belgičan poslal fanúšikom Modrých emotívny odkaz, pekné slová ale po chvíli zmazal.

Thibaut Courtois pôvodne po majstrovstvách sveta tvrdil, že pôjde tam, kam Eden Hazard, ale kapitán Belgicka sa nakoniec rozhodol v Chelsea ostať. Courtois mal v pláne prestup do Madridu, no rozhodnutie jeho spoluhráča mu nezahralo do karát. Tento gólman následne ignoroval tréningy The Blues a bolo jasné, že odíde niekam inam.

Denník Metro prišiel s prepisom emotívneho odkazu, ktorý Courtois nechal fanúšikom Chelsea. Transfer Thibauta bol dotiahnutý len včera večer, pričom krátko po oficiálnom potvrdení Realom Madrid Belgičan zverejnil svoj odkaz. Niekoľko minút na to ho zmazal. Nie je jasné prečo, ale predpokladá sa, že kvôli tomu, že mu dali fanúšikovia The Blues jasne najavo, čo si o ňom myslia. Mnohým sa totiž nepáčilo, ako zakončil svoj londýnsky angažmán.

„Ahoj modrá rodina. Pár slovami by som chcel vyjadriť obrovskú vďaku za štyri fantastické roky, ktoré som zažil v Londýne. Chelsea bude mať v mojom srdci vždy špeciálne miesto. Mal som iba 19 rokov, keď tento klub prejavil záujem o moje služby. Sen sa stal skutočnosťou. To, že som sem prišiel mi pomohlo rásť,“ začal Courtois svoju rozlúčku.

„Som rád, že som mohol byť súčasťou jedného z najväčších klubov na svete. Splnil sa mi detský sen – hral som a vyhral som Premier League. Taktiež ligový pohár či FA Cup. Veľká vďaka patrí celému realizačnému tímu a spoluhráčom,“ pokračoval Belgičan.

„V neposlednom rade by som sa rád poďakoval fanúšikom za ich skvelú podporu. Verím, že časom pochopíte, prečo som sa takto rozhodol. Všetkým prajem v budúcnosti len to najlepšie. Bolo mi cťou,“ zakončil. Podporovatelia Chelsea na ňom takpovediac nenechali ani nitku suchú a v komentároch sa Courtois mohol dočítať veľa nadávok, urážok či vyhrážok. Rozhodol sa preto, že príspevok z instagramového profilu stiahne.