Main Content

Réway má opäť zdravotné problémy. Jeho budúcnosť je otázna

streda, 8. august 2018 12:10 | Autor: Marek Ďaďo

Martin Réway
Martin Réway | zdroj: TASR

Martin Réway sa momentálne pripravuje na novú sezónu, ktorú začne v drese českého Mountfield Hradec Králové, kam v júni prestúpil z bratislavského Slovanu. Dátum jeho debutu je však aj naďalej otázny, nakoľko ho stále trápia zdravotné problémy z minulosti.

Ako uvádza portál hokej.cz, Réway má problémy aj v tréningovom procese a jeho nastúpenie v súťažnom zápase momentálne neprichádza do úvahy. „Boli by sme radi, keby odohral nejaký zápas, ale bude záležať na jeho zdravotnom stave. Vážne problémy, ktoré mal v minulosti, ho stále trochu obmedzujú v tréningu,“ rozhovoril sa o súčasnej situácii tréner Tomáš Martinec.

„Aj keď bol s tímom, tak viac-menej trénoval individuálne. Zatiaľ nemôže ísť do plnej záťaže. Uvidíme, či sa mu podarí pripraviť na extraligu,“ pokračoval kouč.

23-ročný Réway mal kariéru rozbehnutú sľubne, no neustále ho brzdí jeho vlastné zdravie, kvôli ktorému vynechal aj celý ročník 2016/2017.

Keď už všetko vyzeralo v poriadku, začal sa mladík presadzovať v kempe Montrealu Canadiens a odohral nejaké zápasy v AHL. Potom však prišlo rozhodnutie pre návrat do Európy. Jeho novým pôsobiskom sa stal spomínaný Slovan Bratislava, za ktorý odohral 18 duelov so ziskom 5 bodov. Verme, že sa nádejnému Slovákovi opäť podarí naštartovať kariéru a jeho zdravie mu už nebude zábranou.