Main Content

O Lobotku je veľký záujem. Chce ho aj Paríž St. Germain

streda, 8. august 2018 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Stanislav Lobotka, Paríž St. Germain (Koláž)
Stanislav Lobotka, Paríž St. Germain (Koláž) | zdroj: TASR

Nielen Tottenham Hotspur, ale aj Paríž Saint-Germain by v závere prestupového obdobia veľmi rád získal slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku. O všetkom by malo byť jasno už v najbližších dňoch. 

V úvode týždňa sa vo veľkom špekulovalo o záujme londýnskeho Tottenhamu Hotspur o slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku. V Premier League končí prestupové obdobie už vo štvrtok v noci, preto Kohúti musia konať rýchlo. Aktuálne to však vyzerá tak, že Spurs to jednoduché so získavaním Lobotku mať nebudú.

Do hry sa totiž zapojil francúzsky gigant. „Paríž Saint-Germain prejavil záujem o slovenského záložníka Stanislava Lobotku,“ píše renomovaný britský denník The Times

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka | zdroj: TASR

„Interes PSG by mohol skomplikovať snahu Tottenhamu Hotspur o získanie tohto mladíka zo španielskej Celty Vigo,“ píšu britskí novinári. Faktom je, že PSG disponuje väčšou finančnou silou ako Kohúti. Na druhej strane, Spurs toto leto ešte nikoho nekúpili a s kapitálom by problém mať nemali.

Transfer do Ligue 1 by mohol byť pre Lobotku veľmi zaujímavý. Vo francúzskej metropole by si zahral v jednom tíme so svetovými hviezdami ako Neymar, Edinson Cavani či Kylian Mbappé. Navyše, kouč Parížanov Thomas Tuchel je známy tým, že dáva priestor aj mladším futbalistom.