Main Content

Hlasy trénera a hráčov Trnavy po zápase v Belehrade s Crvenou Zvezdou

streda, 8. august 2018 06:39 | Autor: TASR

Hlasy Látal a hráči Spartak Trnava
Hlasy Látal a hráči Spartak Trnava | zdroj: TASR

Futbalisti Spartaka Trnava si z prvého zápasu 3. predkola Ligy majstrov vezú z Belehradu do odvety sľubný výsledok. V utorok na Štadióne Rajka Mitiča remizovali s domácou Crvenou Zvezdou 1:1. Prečítajte si hlasy trénera Látala a jeho zverencov. 

hlasy po zápase:

Radoslav Látal, tréner Trnavy: "Podali sme dobrý kolektívny výkon. Boli sme odvážni, hrali sme dobre aj v defenzíve. Čakali sme na brejk, jeden nám vyšiel. Chalanov chcem pochváliť. Sme radi, že o týždeň bude v Trnave opäť futbalový sviatok. Ale bude to ťažké."

Erik Grendel, autor gólu: "Na konci sme už toho mali dosť, ale to je znak toho, že sme do zápasu dali všetko. Za to sme dostali odmenu v podobe cenného výsledku. Gól ma teší, ale je to zásluha celého kolektívu. Dostal som dobrú loptu, urobil som si len svoju robotu."

Martin Chudý, brankár Trnavy: "Sme spokojní. Chceli sme uhrať dobrý výsledok do odvety, to sa nám podarilo. V druhom polčase sme boli tlakom, ale nedovolili sme súperovi dostávať sa do šancí."

Marek Bakoš, útočník Trnavy: "Bola výborná atmosféra, hrali sme to, čo sme si povedali. Urobili sme chybičku, po ktorej sme dostali gól, ale podarilo sa nám hneď vyrovnať. Klobúk dolu pred každým hráčom. Ale ešte nemáme čo oslavovať, za nami je len jeden polčas."

Erik Jirka, stredopoliar Trnavy: "Fanúšikovia urobili skvelú atmosféru, pre mňa to bol v tomto smere zatiaľ najväčší zápas. Odohrali sme kvalitné stretnutie. Nemali sme čo stratiť, hrali sme to, čo nám tréner povedal."