Main Content

Barcelona ponúkla za Pogbu dvoch hráčov a 50 miliónov eur: United odpovedali rýchlo

utorok, 7. august 2018 12:43 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba, Barcelona (Koláž)
Paul Pogba, Barcelona (Koláž) | zdroj: TASR

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba na majstrovstvách sveta v Rusku dokázal, že má kvalitu na to, aby patril medzi najlepších hráčov na svete. Vo veľkom sa špekuluje, či ostane v Manchestri United aj v nasledujúcej sezóne.

Barcelona sa pustila do veľkej prestupovej hry o hviezdneho Paula Pogbu z Manchestru United. Práve tento francúzsky majster sveta by mal byť poslednou posilou katalánskeho giganta v prestupovom období, ktoré čoskoro skončí.

Bulvárny anglický denník Daily Mail v pondelok večer prišiel s informáciou, podľa ktorej Pogbov agent Mino Raiola lobuje v Manchestri, aby mohol hráč odísť na Camp Nou. Tieto informácie oficiálne potvrdené neboli, ale kontroverzný magnát by na prípadnom transfere Paula Pogbu zarobil nemalé peniaze.

Talianska verzia anglickej televízie  Sky Sports, konkrétne jej rešpektovaný novinár Gianluca Di Marzio zašiel ešte o kúsok ďalej. „FC Barcelona ponúkol Manchestru United 50 miliónov eur, kolumbijského obrancu Yerryho Minu a portugalského reprezentanta Andrého Gomesa.“

Odpoveď United však nenechala na seba dlho čakať. „Manchester United nemá akýkoľvek záujem o tejto ponuke Barcelony rokovať,“ informovali talianski novinári. Mourinhovi by sa posily do obrany a do zálohy zišli, pričom s Pogbom nemá najlepší vzťah. Problém však tkvie v tom, že Francúz je pre United veľmi dôležitý po marketingovej stránke. Preto podľa všetkého toto leto dres nezmení.