Main Content

Arturo Vidal s nepríjemným odkazom pre Bayern: Sú Katalánci lepší ako Bavori?

utorok, 7. august 2018 12:35 | Autor: Jakub Vaverka

Arturo Vidal
Arturo Vidal | zdroj: FC Barcelona Instagram

Arturo Vidal sa stal zatiaľ poslednou posilou FC Barcelona. Čilský reprezentant sa teší na svoje pôsobenie v metropole Katalánska, ale v rozhovore sa vrátil aj k svojmu doterajšiemu zamestnávateľovi Bayernu Mníchov.

31-ročný reprezentant juhoamerického Čile absolvoval rozhovor pre španielsky denník ​MARCA. Pred pôsobením v Barcelone je plný očakávaní. „Prišiel som sem vyhrať všetko. Oproti Bayernu Mníchov, je to veľký krok vpred. Verím, že pomôžem mojim spoluhráčom vyhrávať tituly. Pripravujeme sa, aby sme naplnili všetky očakávania.“

Vidal prekvapil svojimi slovami o tom, že Barcelona je po Bayerne veľkým krokom vpred. Jeho vyjadrenie sa stretlo predovšetkým v Nemecku s veľkou kritikou. Čiľan prišiel do Katalánska na tri roky, Bavori na jeho odchode zinkasovali osemnásť miliónov eur.

„Som veľmi rád, že som v Barcelone. Pre mňa osobne sa jedná o najlepší tím na svete. Prišiel som sem hladný po trofejach. Verím, že ich budem vyhrávať po celé tri roky, čo tu budem,“ pokračoval hráč, ktorý pred Bayernom obliekal aj dres Juventusu.

„Som tu, aby som na ihrisku nechal úplne všetko,“ zakončil Arturo Vidal, ktorý je známy tým, že do zápasov dáva úplne maximum a nevynechá ani jeden súboj. Španielski novinári diskutovali o tom, že práve tento typ futbalistu Blaugranas chýbal.