Main Content

Boyle je pripravený na ďalšiu sezónu

nedeľa, 5. august 2018 20:01 | Autor: Marek Ďaďo

Brian Boyle
Brian Boyle | zdroj: TASR

Ostrieľanému útočníkovi Brianovi Boyleovi zistili lekári v septembri minulého roka leukémiu. Bojovník sa ale nevzdal a do prvého zápasu sezóny nastúpil už na začiatku novembra. Teraz sa údajne cíti skvelo a teší sa na nový ročník.

Boylea choroba nezlomila a vrátil sa na zámorské klziská tak rýchlo, ako to len šlo. Odmenou mu bola účasť na zápase hviezd, postup New Jersey do play off a aj zisk trofeje Billa Mastertona za oddanosť hokeju. Teraz sa Američan pripravuje na nasledujúcu sezónu a dúfa, že jeho zdravotný stav už bude v poriadku.

Pokiaľ sa unavíte trochu rýchlejšie ako je zvyčajné, zachváti vás mierna panika. Je to ale súčasťou príznakov,“uviedol Boyle pre oficiálne stránky NHL. „Cítim sa skvele. Naozaj.“ Hokejista momentálne navštevuje lekárov v trojmesačných intervaloch. Posledný test absolvoval v utorok. Jeho výsledky by mali byť známe do 10 dní

Začal som sa cítiť veľmi spomalený. Povedal som si, že je to v poriadku, možno som dehydratovaný, alebo niečo podobné. Bolo to však horšie každým dňom,“ okomentoval situáciu z minulého roka 33-ročný rodák z Hinghamu. Teraz je však podľa jeho vlastných slov pripravený bojovať vo farbách Devils už od začiatku nového ročníka.