Main Content

Martin Dúbravka pred novou sezónou: Aké má ciele, kto bude bojovať o titul?

nedeľa, 5. august 2018 10:18 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Sezóna anglickej Premier League začína oficiálne už v piatok. V očakávaní je celý futbalový svet, takisto aj slovenský brankár Martin Dúbravka, ktorý by mal byť brankárskou jednotkou Newcastlu United. 

Martin Dúbravka prišiel v minulom ročníku do Premier League na hosťovanie zo Sparty Praha. Na severe Anglicka svojimi výkonmi presvedčil, získal si priazeň trénera Rafaela Beniteza aj náročných fanúšikov The Magpies a po sezóne sa oficiálne dotiahol jeho trvalý prestup do najsledovanejšej ligy na svete.

Pred novým ročníkom je niekdajší brankár MŠK Žilina v očakávaní. „Chcel by som stabilizovať svoju výkonnosť a naďalej pôsobiť v Newcastli United ako brankár číslo jeden,“ povedal slovenský reprezentant pre náš web.

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Počas budúceho týždňa uverejníme rozsiahly článok o „Hecovi“, ktorému sa v uplynulej sezóne podarilo vychytať okrem iných aj Manchester United či Chelsea. Dúbravka si uvedomuje, že boj o titul v Anglicku bude veľmi nabitý aj v ročníku 2018/2019.

„Ťažko povedať, kto bude majster, v Anglicku je prvá šestka veľmi nabitá.. Mužstvá sa tento rok výrazne posilňujú, jedným z favoritov by mal byť určite Liverpool,“ myslí si 29-ročný rodák zo Žiliny. Newcastle sa chce predovšetkým vyhnúť bojom o záchranu a pri troche šťastia sa zaradiť medzi tímy, čo budú bojovať o európske poháre.