Main Content

Leonardo Bonucci otvorene: Juventus Turín je môj domov

sobota, 4. august 2018 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci | zdroj: TASR

Leonardo Bonucci sa stal súčasťou jednej z najväčších futbalových výmien za posledné roky. Skúsený taliansky reprezentant sa vrátil do Juventusu Turín, s ktorým chce uspieť. 

Leonardo Bonucci minulé leto odišiel do AC Miláno, stal sa oporou mužstva a taktiež kapitánom tímu. Vo veľkom sa špekulovalo o tom, že by sa chcel vrátiť do Juventusu Turín. Nakoniec sa jeho prianie stalo realitou. Bonucci sa stal súčasťou výmeny za Gonzala Higuaína a Mattiu Caldaru.

„Bolo náročné si predstaviť, že sa môže niečo takého stať skutočnosťou. Je ale fantastické, že to je realita,“ začal šťastný taliansky reprezentant pre oficiálnu klubovú televíziu Juventusu. Jeho slová priniesol portál 90min.com.

„Som nadšený. Turín je môj domov, Juventus je môj domov. Som naozaj šťastný, že som späť,“ pokračoval Leonardo Bonucci. Očakáva sa, že v Turíne sa automaticky zaradí do základnej zostavy, kam patril pred svojím odchodom inam.

Opačným smerom ako Bonucci putovali Gonzalo Higuaín a Mattia Caldara. „Leonarda som poznal už predtým a mal naozaj veľký vplyv na to, že som prišiel do Juventusu. Presvedčil ma svojimi slovami, vierou v moje sily. Za to mu ďakujem,“ odkázal svojmu niekdajšiemu spoluhráčovi Gonzalo Higuaín.