Main Content

Niňaj má nový klub, z Lokerenu prestúpil do Fortuny Sittard

sobota, 4. august 2018 09:20 | Autor: TASR

Talentovaný Niňaj prestúpil do ambíciozného belgického mužstva
Talentovaný Niňaj prestúpil do ambíciozného belgického mužstva | zdroj: © TASR

Sittard 3. augusta (TASR) - Slovenský futbalový obranca Branislav Niňaj bude pôsobiť v holandskom klube Fortuna Sittard. Dvadsaťštyriročný Niňaj, ktorý prichádza z belgického KSC Lokeren, podpísal zmluvu na tri roky.

"Branislava sme sledovali už dlho. Poznáme ho už z čias reprezentácie do 21 rokov a hráč jeho kvalít sa nám hodí. Je vysoký, fyzicky silný, má skúsenosti najvyššej úrovne z Belgicka. Keď bola šanca na jeho získanie, okamžite sme ju využili. Som si istý, že bude prínosom. V mene celého klubu vítam Branislava a prajem mu veľa úspechov," citovala internetová stránka nováčika najvyššej súťaže slová technického riaditeľa Mustafu Aztopala.

"Poznám požiadavky Eredivisie a s Fortunou mám príležitosť niečo dokázať. Skvelé! Keď som počul o ich záujme, okamžite mi bolo jasné, že tam chcem. Rozhodne sa musíme udržať a možno prekvapíme. V každom prípade vynaložím všetko úsilie, aby mohli byť fanúšikovia na mňa hrdí," povedal bývalý hráč Petržalky a Slovana Bratislava, ktorý odohral dve uplynulé sezóny na hosťovaní v tureckom Osmanlispore a Žiline.