Main Content

Škriniar môže mať hviezdneho spoluhráča: Modrić otvorený prestupu do Interu!

streda, 1. august 2018 10:54 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrić - Inter Miláno
Luka Modrić - Inter Miláno | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie patrí talianskym klubom, keďže viaceré celky Serie A robia veľmi zaujímavé ťahy na transferovom trhu. K jednému takému je momentálne blízko Inter Miláno.

Real Madrid prišiel počas tohto leta o francúzskeho trénera Zinedinea Zidanea, ktorý s klubom v posledných troch rokoch získal v Lige majstrov zlatý hetrik. Následne odišiel aj hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý sa rozhodol, že skúsi šťastie v Juventuse Turín.

Akoby to nestačilo, momentálne sa píše o tom, že by hlavné mesto Španielska mohol opustiť aj najlepší hráč uplynulých majstrovstiev sveta – Luka Modrič. Chorvátsky režisér zo stredu poľa mal niekoľko ponúk z anglickej Premier League, aktuálne to vyzerá, že by mohol v nasledujúcom ročníku hrávať v talianskej Serie A.

„Inter Miláno zameral hviezdneho stredopoliara Luku Modriča zo španielskeho Realu Madrid,“ informoval renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio. „Inter kontaktoval záložníkovho zástupcu a diskutovali o možnom prestupe.“

Luku Modriča by údajne mohli k transferu na San Siro presvedčiť jeho spoluhráči z národného tímu Ivan Perišič a Marcelo Brožovič. Obaja menovaní vraj Modričovi už počas MS 2018 v Rusku radili, aby odišiel do Talianska, no samotný hráč celú situáciu doposiaľ nekomentoval.

Známy taliansky novinár Gianluca Di Marzio, ktorý je známy svojimi dobrými kontaktmi a hlavne overnými informáciami, však následne informoval, že Luka Modrić sa odchodu z Realu madrid do Interu Miláno nebráni. Vyzerá to teda tak, že aktuálne bude všetko závisieť od toho, či sa Inter Miláno s Realom Madrid dohodnú na prestupovej sume.