Main Content

VIDEO: Paul Pogba a jeho skvelá motivačná reč pred finále MS proti Chorvátsku

Ešte teraz majú mnohí z vás v živej pamäti zábery príhovoru Cristiana Ronalda portugalským spoluhráčom cez prestávku finále Euro 2016 proti Francúzsku. Niečo podobné, no tentokrát na strane Francúzov urobil pred finále svetového šampionátu s Chorvátskom stredopoliar Les Bleus Paul Pogba. Pozrite si jeho celý príhovor (preklad pripájame do textu nižšie):

Preklad príhovoru Paula Pogbu:

Chlapci, nechcem hovoriť príliš dlho. Všetci dobre vieme prečo sme tu, všetci dobre vieme, čo chceme. Vieme, čím sme si prešli. Vieme o tom v našich srdciach, vidím to v našich očiach. Vnímam ako sme sústredení, no nezabúdajme na jednu vec: Sme 90 minút od prepísanie histórie. 90 minút, jeden zápas. 

Odohrali ste mnoho zápasov vo vašich životoch ale tento jeden zmení úplne všetko. Jeden zápas, ktorý zmení históriu. Dva tímy, jedna trofej. Chcú to isté čo my. Chcú to rovnako ako my. Pehrali sme finále na EURO 2016 a stále to je medzi nami, v našich spomienkach. Dnes už ale nedovolíme nikomu, aby nám zobral to, čo chceme my. Chlapci pozrite sa na seba: Nedovolíme zobrať inému tímu to, čo je naše. Chcem, aby dnešný deň bol v spomienkách každého Francúza, ktorý sa na nás pozerá vrátane jeho detí, vnúčat a ich vnúčat. Pozrite sa na svojich spoluhráčov. nechcem, aby ste kričali, chcem len, aby ste išli na ihrisko ako bojovníci, ako lídri a chcem, aby ste sa vrátili naspäť s plačom od šťastia, nie so slzami smútku a aby ste sa všetci navzájom objímali. Ok chlapci?