Main Content

Ján Ďurica trénuje v Skalici, čaká na správy od agenta

štvrtok, 26. júl 2018 10:11 | Autor: TASR

Ján Ďurica
Ján Ďurica | zdroj: TASR

Skalica 26. júla (TASR) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica trénuje v týchto dňoch s druholigovým tímom MFK Skalica. Tridsaťšesťročný obranca ukončil po minulej sezóne dvojročné pôsobenie v tureckom Trabzonspore a momentálne je bez klubovej príslušnosti.

Prsty v príchode Ďuricu na Záhorie má tréner MFK Dojčan. "Moja priateľka Magdaléna je sesternica manželky trénera Skalice Jozefa Dojčana. Počas uplynulého víkendu sme sa stretli na Záhorí. Slovo dalo slovo, Jožko mi ponúkol, aby som si s nimi išiel zatrénovať," uviedol v rozhovore pre futbalsfz.sk 91-násobný reprezentant SR. "Som rád, že mi Skalica vyšla v ústrety. Mám tím, kde trénujem a uvidíme, ako sa vyvinie moja ďalšia budúcnosť."

Viacerí hráči MFK si neveriacky pretierali oči, keď uvideli Ďuricu na utorňajšom tréningu. "S každým chalanom som si podal ruku, pozdravil sa a spolu sme sa porozprávali o tom, čo nás na tréningu čaká. Odozva na moju osobu bola pozitívna," prezradil skúsený stopér. Je však viac ako pravdepodobné, že Ďurica v Skalici nezakotví. Sám však nevie momentálne povedať, kam povedú jeho najbližšie kroky. "Čakám. Sme v kontakte s agentom. Všetko ukáže čas. Verím, že do týždňa, dvoch alebo troch sa to vyrieši," povedal ohľadne svojej budúcnosti.