Main Content

Bezpečnosť na motorke musí byť!

štvrtok, 26. júl 2018 11:52 | Autor: Sport7 sk

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok | zdroj: inSPORTline

Počet motocyklistov z roka na rok rapídne rastie, a práve preto je viac než dôležité dbať na maximálnu ochranu počas jazdy. Či už sa chystáte na motocykli dôjsť do práce alebo na dovolenku, základnou súčasťou správneho motocyklistu je kvalitné termooblečenie, kukla, ale tiež ďalšie moto doplnky, vďaka ktorým bude vaša jazda nielen bezpečná, ale tiež skutočným zážitkom! Pýtate sa ako na to? Aké sú najpoužívanejšie moto doplnky, ktoré by mali byť aj vašou súčasťou?

Nepodceňte prípravu!

V prvom rade je potrebné ujasniť si, či sa chystáte na jazdu sám alebo vás bude sprevádzať spoločnosť. Trebárs taká dovolenka patrí medzi najsilnejšie zážitky, ktoré môžete zažiť, keďže práve po niekoľkých dňoch jazdy si uvedomíte slobodu, ktorú ako motorkár máte. Síce sa nejedná o lacnú záležitosť, nemali by ste v žiadnom prípade podceniť prípravnú fázu, ktorá je v tomto prípade alfou a omegou. Nie, nemyslíme tým len servis vášho vozidla, ale i obyčajné drobnosti, ktoré sa vám môžu počas cesty jednoducho hodiť. Medzi najčastejšie problémy, ktoré vás môžu na ceste zastihnúť sú najmä prepichnuté pneumatiky či roztrhnuté lanká. Oplatí sa, ak si pred dovolenkou zjednáte asistenčnú službu, keďže nikdy neviete, aké komplikácie v súvislosti s poruchou elektroniky vzniknú, no nie?

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok | zdroj: inSPORTline

Na ktoré drobnosti by ste nemali zabudnúť ani vy?

Medzi najpoužívanejšie moto doplnky patrí rozhodne kukla, ktorá vás ochráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia, no okrem toho má elastické vlastnosti, vďaka ktorým sa vám bude nosiť maximálne pohodlne. Tento doplnok oceníte tiež v chladnom počasí, kedy nás dokáže silný vietor poriadne vytrápiť, a to ani nemusíte sedieť zrovna na motorke. Kuklu môžete kombinovať s nákrčníkom, vďaka ktorému budete neustále v teple, čiže sa nemusíte obávať prípadného nachladnutia. Kvalitné termoprádlo vás udrží po celý čas v teple i suchu, a to i vtedy, ak by vás „prekvapila“ víchrica či iné výkyvy počasia.

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok | zdroj: inSPORTline

Neoddeliteľná súčasť moto oblečenia

Moto čižmy patria medzi neoddeliteľnú súčasť moto oblečenia, keďže zabezpečujú bezpečný a pohodlný pohyb počas jazdy. Oceníte ich aj vtedy, ak sa chystáte na zatiaľ nepoznaný terén, a teda neviete, aká cesta vás čaká a neminie. Základom je, aby moto čižmy podliehali najprísnejším normám Európskej únie, a teda musia byť vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné a vydržia vám pokojne aj niekoľko rokov.

inSPORTline patrí medzi popredných slovenských predajcov fitness strojov, doplnkov na cvičenie no aj moto vybavenia, ktoré sa vyznačujú prvotriednou kvalitou i bezkonkurenčnými cenami! Ak hľadáte overeného a spoľahlivého predajcu, ktorý vám poskytne výhradne kvalitné produkty, profesionálny servis i odborné poradenstvo, uprednostnite predajcu akým je inSPORTline.