Main Content

Neprídu Mbappé, Hazard, Dybala ani Neymar: Real Madrid svetovú hviezdu nekúpi!

štvrtok, 19. júl 2018 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Hazard, Dybala, Neymar
Hazard, Dybala, Neymar | zdroj: TASR

Real Madrid musí konať. Cristiano Ronaldo odišiel do Juventusu Turín a Biely Balet prišiel o svoju najväčšiu hviezdu. Merengues sa ale do spanilých nákupov nehrnú.

Real Madrid prišiel o svoju najväčšiu futbalovú aj marketingovú hviezdu. Cristiano Ronaldo sa rozlúčil s kráľovským veľkoklubom a nasledoval tak renomovaného trénera Zinedinea Zidanea. S Bielym Baletom okamžite začali byť spájaní najlepší futbalisti na svete.

Anglické, španielske či talianske médiá píšu o záujme víťaza Ligy majstrov o brazílskeho útočníka PSG Neymara, jeho francúzskeho kolegu a čerstvého majstra sveta Kyliana Mbappého, belgického reprezentačného kapitána z Chelsea Edena Hazarda či mladý argentínsky klenot Paula Dybalu z Juventusu Turín.

Španielsky plátok Libertad Digital ale tvrdí, že Merengues nebudú počas tohto leta šialene míňať. „Los Blancos jednoducho neminú astronomickú čiastku na jedného hráča. To znamená, že neprídu ani Hazard, ani Mbappé a ani Neymar. Ich kluby by museli akceptovať značne nižšie prestupové čiastky, čo je nereálne.“

„Real Madrid sa nechystá získať ďalšieho hráča do kategórie Galacticos,“ píšu španielski novinári. „Dohodli sme sa, že naša prestupová politika bude iná a Cristianov odchod to nezmení,“ mal LD povedať zdroj blízky Bielemu Baletu.

Real Madrid už svojimi nedávnymi krokmi akoby naznačil postup, ktorý plánuje na prestupovom trhu aplikovať v nasledujúcich rokoch. Cieľom klubu bude včas vyhliadnuť potenciálne hviezdy a vhodne ich zapracovať do tímu, pričom ich kúpi ešte v čase, kedy nebudú spadať do kategórie najdrahších.