Main Content

VIDEO: Takto vyzeral prvý deň Cristiana Ronalda v Juventuse Turín

Cristiana Ronalda v pondelok večer oficiálne predstavili ako novú posilu Juventusu Turín. Portugalský futbalista sa už minulý týždeň dohodol s talianskym šampiónom na zmluve do 30. júna 2022. Juventus zaplatí Realu Madrid za prestup viac ako 100 miliónov eur v priebehu dvoch rokov.

Ronaldo priletel do Turína aj s priateľkou Georginou Rodriguezovou a mamou Mariou Dolores už v nedeľu. Stalo sa tak v tajnosti, aby sa vyhol davu fanúšikov. Početný dav priaznivcov ho však už v pondelok ráno vítal v meste. "Prines nám titul v Lige majstrov!" skandovali priaznivci Juventusu a Ronaldo im odpovedal pozdravmi a autogramami.

Počas špeciálneho a akciami nabitého dňa "#CR7DAY", ako ho na sociálnych sieťach Juventus nazval, potom absolvoval Ronaldo aj lekársku prehliadku v komplexe Jmedical. Po celom meste umiestnili asi 5000 plagátov s podobizňou novej posily a klubová predajňa nestačila obsluhovať záujemcov. Po zdravotných testoch navštívil Ronaldo nových spoluhráčov v tréningovom centre Continassa. Ako prvý sa s ním pozdravil stredopoliar Stefano Sturaro, nasledovalo stretnutie s trénerom Massimilianom Allegrim.

Večer Ronalda oficiálne predstavili zástupcom médií na tlačovej konferencii, o ktorú bol medzi novinármi obrovský záujem a pred press centrom sa tvoril dlhý rad. O deviatej večer nasledovala veľká "party" pre fanúšikov na Allianz štadióne s hudobným programom, laserovou šou i ohňostrojom.